Program ZEMLICA - Učni bivanjski vrt 

Pozdravljeni obiskovalci te spletne strani !

S programom ZEMLICA želimo spodbuditi čimveč vas, ljubiteljev Narave in znanja željnih somišljenikov.

Mi smo se z vrtnarjenjem in neposrednim učenjem iz narave, pričeli aktivno ukvarjati šele pred petimi leti. Vedno bolj se zavedamo, kako neprecenljivo vrednost ima aktivno delo na zemlji, z rastlinami in medsebojno sodelovanje.

Vse več je posameznikov in skupin, ki se odzivajo klicu Narave in vzpostavljajo svoje vrtove. To je zelo vzpodbudno in pomembno. 

V prvih petih letih izvajanja programa Zemlica smo bili zelo nebogljeni in smo poskušali mnogo različnih načinov in pristopov za pripravo zemlje -gredic in rastlin.

V tem letu, letu 2020 zaznamovanim s Corona 19 virusom, smo z veseljem spremljali webinarje izkušenih vrtnarjev in preiskušali njihove nasvete v praksi. 

Verjemite: !praksa dela mojstra" in mi smo pripravljeni deliti naše praktične izkušnje z vami.

Hvaležni bomo, če izpolnite kratek anketni vprašalnik na tej strani in izpolnite kontaktni obrazec

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabili le kot tržno raziskavo in bomo z vami stopili v stik le, če se boste to tudi napisali ali nas poklicali.

Naj raste rastlinje za naše veselje in zdravje ter za zdravo okolje celotnega planeta Zemlja.

Do snidenja !

Zahtevajte ponudbo
arrow&v

Iskalni nizi: montažna gradnja, pasivne hiše, SMARTLiving, drugo mnenje, revizije, zrakotesnost, blower door, projektno vodenje, Samooskrbne skupnosti, naravni materiali, ekologija, zdravo bivanje, krizni managemend, vodenje, optimizacija procesov, lesena gradnja, PMD Golob, Lesnegradnje, projektiranje, proizvodnja hiš, passivhaus, revitalizacija, sanacija, ekosklad , pasivne hiše, zrakotesno, phpp, blower door, energetska izkaznica, naravni gradbeni materiali, les, slama, celuloza, parketi, fasade, opaž, izolacija, macesen, energetske sanacije, obnove, športni pod, montažne, DRUGO MNENJE