top of page

NOVICE

SUBVENCIJE EKO SKLADA

Oktober, 2017

EKO SKLAD je objevil nov razpis s katerim je etažnim lastnikom večstanovanjskih stavb (vsaj tri stanovanja) ponujeno sofinanciranje za obsežne in bolj kakovostne prenove večstanovanjskih stavb z namenom, da se k odločitvi za energetsko obnovo večstanovanjske stavbe spodbudi vse lastnike stanovanj v večstanovanjskih stavbah, javni poziv omogoča, da nepovratno finančno spodbudo prejmejo vsi lastniki stanovanj (fizične osebe, stanovanjski skladi, gospodarske družbe
idr.) in ne samo fizične osebe kot doslej..... več

Ponuja se vam priložnost kot je še ni bilo: svetujemo in izdelamo vam vse potrebne izračune in dokumente za energetsko obnovo vaše stavbe ter strokovne podlage za sprejem najugodnejših odločitev o izvedbi investicije z učinkom na znatno zmanjšanje obratovalnih stroškov in za povečanje vrednosti vaše nepremičnine.

Odstranjevanje PLESNI

Avgust 2016

Sončni dnevi so kot nalašč primerni za saniranje in dokončno odstranitev plesni iz vaših prostorov. Našli smo enostavno in neškodljivo rešitev za vaše zdravje po dostopni ceni.   

AKCIJE vzdrževanja in zaščite materialov

29.07.2016

Poletni meseci so čas za počitek, ki pa je lahko tudi v zadovoljstvu zaradi opravljenega vzdrževanja ali zaščite vaše lastnine. Pri nas lahko naročite naravne premaze za zaščito lesa in kamna. 

GREEN-sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga

31.marec-2 april 2016

Na sejmu smo se predstavili na področju TRAJNOSTNE GRADNJE, ki na optimalen način uporablja naravne materiale LES in lesne proizvode ter KONOPLJO in konopljine proizvode pri montažni in masivni gradnji. Iz izkušenj vemo, da zgolj uporaba naravnih materialov še ne zagotavlja vrhunskega bivalnega udobja, potrebno je skrbno načrtovanje zato, da se ustvari sozvočje materialov.

 

 

Predstavitev na Celjskem sejmu 11.-13.3.2016

marec 2016

Na sejmu bo predstavljen način gradnje z naravnimi materiali in to v kombinaciji lesa in konoplje. 

Posebnost predstavitve bodo informacije o možnosti sestavljanja posqameznih elementov za ugradbo in možnosti, da se ti elementi razstavijo, se zložijo in ponovno sestavijo na drugi lokaciji.

 

Pridite in obiščite nas pod nadstreškom pred dvorano K.

1/1

Please reload

bottom of page