top of page
SMARTLiving - umetnost bivanja in kako varno skozi projekt gradnje ali obnove hiše

Jolanda Lešnik o sebi:

 

Pri iskanju odgovorov o različnih stanjih, o priložnostih in  o problemih, sem na svoji več kot 30 letni poslovni poti prišla do spoznanja, da so danosti, sposobnosti in znanje vredne le toliko, kolikor ustvarijo blaginje in zadovoljstva posamezniku in skupnosti.

Po svoji naravi sem raziskovalka saj se zavedam, da za vsakim pojavom oziroma stanjem obstoja nek smisel, ki je NE - ekonomski pokazatelj uspešnosti.   

Ekonomska znanja, ki me opredeljujejo poklicno, povezujem z zaznavami etrskih tokov ter opazovanjem in s proučevanjem stanja posameznika in družbe. Vedenje o človeku, kot bitju neskončnih potencialov in možnosti, na podlagi bogatih poslovnih izkušenj in adragoško - pedagoške kompetence, uporabljam pri poslovno-pedagoškem delovanju.

 

​Svoje strokovno delovanje utemeljujem na spoznanjih in izkušnjah s področja ekonomije in osebnega razvoja, ga usmerjam v povezovanje strokovnosti in človekovih resničnih potreb, ter ga implementiram v obliki poslovnih aktivnosti,svetovanj, usposabljanj in različnih projektov.

Naučila sem se in sprejela dejstvo, da so spremembe stalnica v Življenju in ko je delovanje tankočutno usklajeno z vseobsežnimi zakoni Univerzuma in Narave, je življenje radostno. 

Z zavestnim uveljavljanjem nesebičnega sodelovanja na osnovi katerega je, edino možno, ustvarjanje trajnega blagostanja za posameznika in za družbo kot celoto, vas VABIM k ustvarjalnemu sodelovanju.

bottom of page