top of page

Ta program usposabljanj je oblikovan "iz PRAKSE za PRAKSO". Izhaja iz bogate, strokovno raznovrstne prakse ter zajema tako teorijo kot praktične primere s poudarki na trajnostni in sonaravni kvaliteti gradnje po naslednjih vsebinah: 

cena: 100 €, za študente, prekerce in upokojence 60 €

Gradnja PASIVNE HIŠE I.

Predstavili bomo ključne vzročne povezave v procesu nastajanja sodobne energetsko varčne, skoraj nič energijske hiše. Nemški standard za pasivne hiše se uveljavlja globalno in je zelo dostopen tudi pri nas. Od projektiranja do uspešne realizacije pasivne hiše je veliko podrobnosti in pogojev, ki jih je potrebno izpolniti in ki so izziv projektantom, izvajalcem, naročnikom in nadzornikom. Vabljeni vsi na enkratno priložnost celostnega vpogleda in iz prakse za prakso. Od projektiranja s programom PHPP, napak pri izvajanju do meritev zrakotesnosti.

PROGRAM

cena: 20 € na osebo

BiSMART I,II,III

Informativna delavnica je namenjena vsem, ki se lotevate gradnje ali obnove hiš ter si želite pridobiti širši vpogled in več informacij saj se zavedate, da potrebujete orodja za razlikovanje med dobrimi in manj dobrimi materiali, sistemi, konstrukcijami, mojstri, projektanti, ... 

Obravnavana vsebina je podlaga za dobre izbire pred pričetkom gradnje ali obnove.

 

Please reload

Delavnice izvedemo glede na število zbranih predprijav.

Za vse izvedbe usposabljanja veljajo splošni pogoji - TU                                                            

bottom of page