top of page

GOSPODARSKI OBJEKTI  

Za vaše potrebe po prostoru, zaščiti, obogatitvi okolja, učinkovitejši javni predstavitvi, ipd... zasnujemo in izdelamo ustrezno leseno konstrukcijo ali objekt v naslednjih kategorijah:

.

POMOŽNI OBJEKTI in SKLADIŠČA za podeželje 

Sodobni način življenja tudi na podeželju narekuje različno oblikovane in novim tehnološkim zahtevam prilagojene pomožne objekte .

Pri gradnji teh objektov spoštujemo tradicijo in jo s posebno pozornostjo oplemenitimo tako z obliko in naravnimi materiali, kot tudi z energetsko varčnostjo.

Kot gradbeno tehnologijo lahko uporabimo predizdelane elemente po sistemu SL KIT ali pa kakšno izmed drugih načinov montažne gradnje in samogradnje.

 

RASTLINJAKI in LOPE

Imate košček posesti ob hiši ali pa nekje drugje in mu želite povečati vrednost z objektom za različne namene uporabe, kot je na primer: rastlinjak, odmaknjen delovni prostor, atelje, prostor za sprostitev v miru in tišini, glasbeni studijo ali pa kaj drugega.

Vaše želje vam lahko uresničimo in zgradimo manjše nezahtevne objekte v obliku kupole, modernističnega kvadra z različnimi dodatki ali pa tradicionalnim pomožnim objektom ustvarimo novo kvaliteto - tehnologijo najbolje uporabimo za uresničitev vaših želja.   

bottom of page