top of page
sklop usposabljanj: VIBRACIJE sprememb
vodi in usmerja: Jolanda Lešnik

Ugodnosr; degustacija, izmenjava stvari

2020-07-09 20.08.17.jpg
delavnica v vrtu

Večina  sodobnih mestnih prebivalcev je v svojih blokovskih stanovanjih izolirana od narave in le malo njih ima svoje vikend hiške ali vrtove. V okolici Maribora urejamo na površini cca 1000 m2 zelenjavno - zeliščni  vrt ter cca 6000 m2 sadnega vrta, ki postaja učno - vzorčni primer kultiviranja dolgo let zapuščenega zemljišča z namenom pridelave zdrave prehrane, na človeku in naravi prijazen način, povsem brez kemikalij.

S projektom BIVANJSKI VRTOVI v programu ZEMLICA vzpostavljamo možnosti za samooskrbo s sadjem in zelenjavo v primestju.

Za posameznike in skupine izvajamo predstavitev pilotskega projekta z vsakokratnim presenečenjem.  

ugodnost: darilo

sončnica.jpg
delavnica v naravi z izmenjavo izkušenj

Vsak pojav že vsebuje vse ostale pojave. Seme vsebuje drevo, drevo pa gozd. Številni svetovi v naravi posedujejo svojo inteligenco. Človek in rastline medsebojno komunicirajo. Znanstveno je dokazano, da Zavest obstaja v vseh oblikah življenja, je temelj stvarstva in je moč evolucije.

Vse življenje je medsebojno povezano in odvisno ter predstavlja sistem vzajemnega hranjenja in nege, a ne zgolj na fizični ravni, temveč tudi psihološko/duševno in duhovno.

ugodnost: 30 € za upokojence in brezposelne osebe

Edited Image 2016-04-26 11-03-06

VIBRO ekologija:
energijska polja - zaznave - zavestne izbire

osebno svetovanje za ozaveščanje osebnega namena bivanja

Predstavili vam bomo strukturo človekovega bio polja in se podali v zaznavanje elektromagnetnih polj, njihovih so-odnosov in vplivov zavestnih izbir. 

Spoznavali bomo kakšne informacije/vibracije oddajajo različni materiali in rastline ter kakšen je vpliv, odziv in povezava s človekovim biopoljem. 

 

Prejeli boste odtis vašega edinstvenega holograma.

ugodnost: 3 srečanja po 1 uro za 20 €

samozavedanje-svetloba.jpg

Prepoznavanje in aktiviranje potencialov

uvidi in osebno sporočanje 

V osebnem druženju se bo vodeno sproščal vaš bio-informacijski potencial za aktiviranje zavestnega procesa spoznanj "od znotraj - navzven".

Tako bo pospešen naravni proces prepoznavanja vaših osebnih potencialov in danosti, ki je kot poživljajoči pogoj bivanja zagotavljan z osebno rastjo, zadovoljstvom in blagostanjem. 

ugodnost:25 % popust za dijake in študente

usposabljanje1.jpg

Podjetnost za blaginjo

prenos znanja, izkušenj in modrosti 

V programu triurnega druženja se poglobimo v razumevanje podjetnosti kot vzvoda nenehnega procesa ustvarjanja sprememb, ki z impulzom ustvarjalnosti prinaša vedno nove izkušnje in novo kvaliteto znanja v spremenjenih pogojih bivanja, več... 

Če imate interes  in vam je izziv poiskati odgovor na vprašanje: KATERE spremembe in KAKO vplivajo na ustvarjanje blaginje, boste ciljno vodeni k iskanju odgovorov.  

bottom of page